назад

Виїзний прийом у Краснопіллі

160329 03Заступник начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олег Мигаль 24 березня відвідав селище міського типу  Краснопілля, де провів прийом громадян та робочу зустріч із заступником голови Краснопільської районної ради Іваном Гавенком

Під час прийому зверталися люди з різних питань: визнання земельного акту недійсним, порядок перерахунку пенсій, порядок оформлення спадщини тощо. Люди, знаючи наперед про прийом громадян, приїздили не лише із Краснопілля, але й віддалених сіл Краснопільського району.

Виконуючи доручення Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Олег Мигаль проконсультував громадян у Краснопільському районному суді Сумської області.

 Після прийому громадян Олег Мигаль провів вуличне інформування: розповів про роботу Сумського  місцевого центру з надання БВПД та про категорії осіб, які мають право на отримання такої допомоги відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» та розповсюдив інформаційні листівки центру.

160329 04

Під час робочої зустрічі із заступником голови Краснопільської районної ради Іваном Гавенком сторони обговорили шляхи подальшої співпраці Сумського місцевого центру, правозахисних громадських організацій  та Краснопільської районної ради.

Візит відбувся в рамках проекту «Інтеграція первинної і вторинної безоплатної правової допомоги як гарантія доступу до якісних юридичних послуг для жителів Сумського, Білопільського та Краснопільського районів Сумської області», що здійснюється громадською організацією «Громадянське бюро «Правозахист» в партнерстві з Сумським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги в рамках проекту “Доступна та якісна правова допомога в Україні”, який впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти за підтримки Уряду Канади та Програмної ініціативи “Права людини та правосуддя” Міжнародного фонду «Відродження».

Метою проекту  є створення ефективності системи надання безоплатної правової допомоги для сільських громад Сумського, Білопільського та Краснопільського районів, а також жителів районних центрів Білопілля і Краснопілля та міста Суми шляхом інтеграції первинної та вторинної правової допомоги.