назад

Взаємодія з територіальними громадами

03.03.2016 року працівниками Броварського МЦ з НБВПД Лиско К.М. та Печурою Ю.С. здійснено робочий візит до представників територіальної громади с. Семиполки Броварського району, а саме до Семиполківської сільської ради.

Під час круглого столу надано інформацію про роботу Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, особливу увагу звернувши на переваги безоплатної вторинної правової допомоги, категорії громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, обговорені питання щодо подальшої співпраці та узгоджено здійснення перенаправлення осіб, які потребуватимуть, як поглибленої первинної так і вторинної правової допомоги до місцевого центру. Роз’яснена процедура здійснення представництва інтересів громадян в суді та складання документів процесуального характеру адвокатами у разі звернень громадян.

Надано інформаційно-роз’яснювальні матеріали у вигляді буклетів, пам’яток та плакатів, які тут же були розміщені на інформаційному стенді сільської ради. Узгоджена подальша взаємодія та співпраця територіальної громади с. Семиполки та Броварського МЦ з НБВПД.