назад
12.07.22

Як фіксувати воєнні злочини про це розкажуть під час чергового вебінару у Полтаві

З початку збройної агресії росія постійно вчиняє воєнні злочини. Це катування і вбивства цивільних, бомбардування невійськових об’єктів, знищення об’єктів інфраструктури, незаконний вивіз цивільних до росії тощо. Подібні злочинні факти постійно фіксуються українською стороною — як офіційними державними органами, так і громадянами.  Що таке воєнні злочини, як їх правильно зафіксувати, хто проводить  таку фіксацію, яка роль фахівців системи безоплатної правової допомоги. Про все це розкажуть від час чергового вебінару у рамках правопросвітницької акції «Право знати».

Захід відбудеться 14 липня   2022 року об 11:00.

Спікери: Верблюд Микола Григорович, прокурор відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ та Державної прикордонної служби Полтавської обласної прокуратури  та Волобуєва Валентина Григорівна, заступник директора  Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області.

Для участі у вебінарі необхідно зареєструватися до 18:00 12 липня https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjYAy79Up3m9UaIACkfAdoqewu164yh4hr4j7HLNdcXPTkcA/viewform?usp=sf_link

Форма реєстрації також  передбачає можливість поставити питання спікерам. Долучайтеся до заходів з правового інформування та підвищуйте свою правову обізнаність разом з системою БПД області!