назад

Як правильно консультувати із соціальних питань – навчали фахівців контакт-центру системи БПД у Чернівцях

Соціальні питання, як от: оформлення послуги догляду на непрофесійній основі, допомога вимушеним переселенцям,  малозабезпеченим особам, одиноким матерям, людям з інвалідністю, похилого віку належать до категорії тих, які особливо цікавлять громадян, що телефонують до контакт-центру системи БПД. І щодня юристам, які консультують на лінії 0800 213 103, доводиться «перелопачувати» чимало інформації, аби надати клієнту фахову консультацію.

Щоби допомогти працівникам контакт-центру розібратися зі складними і часом неоднозначними за трактуванням у законодавстві соціальними питаннями, в Регіональному центрі з надання БВПД у Чернівецькій області провели зустріч-тренінг із заступником начальника управління з питань надання державних соціальних допомог та компенсацій департаменту соціальної політики Чернівецької міської ради Іриною Марчук.

Юристи контакт-центру не лише описували різні життєві ситуації, з якими до них телефонують клієнти, але й радилися, як консультувати в тих чи інших випадках. Також Ірина Марчук прокоментувала окремі ситуації додзвонювачів на 0800 213 103, у яких її колеги з інших регіонів України відмовляли громадянам в отриманні різних видів допомог та компенсацій від держави.

 

«Загалом така зустріч-тренінг із фахівцем служби соціального захисту є надзвичайно корисною для працівників контакт-центру. Адже це дасть змогу їм доступніше і якісніше надавати громадянам правові консультації із соціальних питань, що відтак допоможе нашим додзвонювачам оперативніше вирішувати свої правові проблеми», – наголосила начальник відділу забезпечення роботи контактного центру Ольга Волощук.

Нагадаємо, якщо у вас є правове запитання, телефонуйте до контакт-центру системи БПД за номером 0800 213 103. Дзвінки безкоштовні. Юристи приймають їх з пн-пт з 8:00 до 19:00, сб-нд з 9:00 до 18:00. Номер для дзвінків з-за кордону +38 044 363 10 41 (вартість дзвінка з-за кордону за тарифами вашого оператора зв’язку).