назад

Як визнати право власності на нерухоме майно – проконсультували у Бердичівському місцевому центрі

24.06.2016 - konsultazia B23 червня до Бердичівського місцевого центру за консультацією звернулось декілька осіб, а чотири жителя Бердичева виявили бажання написати звернення для отримання безоплатної правової допомоги, що передбачало складання процесуальних документів та представництво інтересів у суді.

 Під час подальшого спілкування громадян зі спеціалістами відділу попередньої роботи з клієнтами місцевого центру та вивчення поданих документів виявили, що всі вони підпадають під категорію громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

Бердичівлянин Олександр Сачук того дня також звернувся до місцевого центру з питанням, яке стосувалось визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування за законом через суд. У свій час покійний брат Олександра Сачука через свою необізнаність не оформив будинок, що унеможливило вступ в спадщину родичів. Попередньо при зверненні до нотаріуса громадянин отримав офіційну відмову. Єдиним шляхом виходу з ситуації є відстоювання своїх прав в судовому порядку.

Начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Андрій Архіпов роз’яснив порядок розгляд звернення громадянина до місцевого центру, надав наглядові інформаційні буклети, що містять детальну інформацію про роботу центру, а головне – надав кваліфіковану консультацію та відповів на усі питання бердичівлянина Олександра Сачука.