назад
11.07.22

Як зробити літо безпечним про це говоритимуть під час чергового вебінару у Полтаві

Наразі тривають літні канікули та в самому розгарі  сезон літніх відпусток.  В умовах воєнного стану цьогорічне літо та  сезон відпусток є особливим. адже потребує додаткових заходів безпеки, особливо, що стосується найменших громадян нашої держави.   Легковажне поводження з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки – першопричини сумних та трагічних наслідків.  Для того, щоб літні, хоч і «воєнні»  канікули  стали можливістю набратися свіжих сил, оздоровитися, закріпити набуті знання і використовувати їх у домашніх умовах,  слід пам`ятати елементарні правила безпеки, щоб літній відпочинок не був зіпсований.

Саме на тематику безпечного літнього відпочинку   орієнтувалися організатори  правопросвітницької акції «Правосвідоме літо» обираючи питання для висвітлення на онлайн-заходах..

Так, 14 липня   2020 року об 11:00 відбудеться черговий вебінар на тему: «Безпека дітей в період літніх канікул в умовах воєнного стану».

Спікер: Москаленко Ірина,  начальник відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності  ГУ НП у Полтавській області

Дізнайтеся про те, як зробити літні канікули дітей максимально безпечними, підключайтеся до вебінару!

Посилання для підключення  https://us02web.zoom.us/j/84264577654?pwd=VGhTdHJQUWp5U0o1d201WkkrR0ZTQT09