назад

Запорізькі адвокати обмінялися досвідом щодо кращих практик адвокатської діяльності

1 IMG 8673

Центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Запорізькій області продовжують  роботу у напрямку обміну досвідом між адвокатами щодо кращих практик адвокатської діяльності у цивільних та адміністративних справах, надання безоплатної вторинної правової допомоги у кримінальних провадженнях. З цією метою колеги Регіонального центру,  Першого  та Другого  запорізьких місцевих центрів 28 березня 2016 року провели круглий  стіл на тему  «Кращі практики адвокатської діяльності».

Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Павло Наливайко зауважив, що такі заходи дуже важливі для сталого розвитку системи БВПД, і що кожен позитивний результат роботи адвокатів, його поширення серед колег – лише сприятиме підвищенню якості надання безоплатної вторинної правової допомоги усім, хто її потребує.

Директори місцевих центрів з надання БВПД Ольга Бородіна та Сергій Вітько наголосили на цінуванні продуктивної взаємодії і співпраці з адвокатами, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Олександр Гришин висвітлив найяскравіші приклади практик ефективного адвокатського захисту з метою обговорення присутніми колегами тактики поведінки та побудови лінії захисту клієнтів.

Окрім цього, учасники круглого столу обговорили проблемні питання, повязані зі складенням звітності про надання БВПД. Адвокатам було запропоновано надати свої пропозиції щодо питань оплати послуг та відшкодування витрат адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.

Регіональний центр планує багато заходів щодо підвищення кваліфікації адвокатів та організації обміну досвідом між ними, які неодмінно будуть висвітлені в подальшому.

Дивіться  кращі приклади адвокатської діяльності запорізьких адвокатів, які співпрацюють з центрами БВПД, на сайті Регіонального центру з надання БВПД у Запорізькій області: http://zaporizhya.legalaid.gov.ua/ua/ 

рубрика  «Хроніка громадського захисту»: http://zaporizhya.legalaid.gov.ua/ua/khronika-hromadskoho-zakhystu

Buklet ZP RC MC

2 IMG 8665

3 IMG 8666

4 IMG 8675