назад
16.08.18

Запрошуємо активну полтавську молодь взяти участь у правоосвітньому зльоті «Я МАЮ ПРАВО! та успішно його реалізую!»

YAMP

28-29 серпня 2018 року на базі спортивно-оздоровчого табору «Олімпійські надії» у с. Соснівка, Полтавського району відбудеться правоосвітній зліт «Я МАЮ ПРАВО! та успішно його реалізую!».

Під час дводенного перебування у таборі учасники візьмуть участь у правових квестах, інтерактивних іграх, отримають масу корисної інформації, позитивних емоції та задоволення від спілкування, і, головне, отримають знання про свої права, як їх реалізувати та захистити на практиці.

Організатори заходу: Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради; Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області.39288495 839157216471842 5120358301170663424 n

Захід відбудеться за участі Першого та Другого полтавських місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Головного управління Національної поліції України в Полтавській області, Управління патрульної поліції в Полтавській області, Управління забезпечення прав людини Національної поліції України, Головного територіального управління юстиції у Полтавській області, Управління освіти виконавчого комітету Полтавської міської ради, Територіального управління Державної судової адміністрації України в Полтавській області, Регіонального представника Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, БО «Світло надії», а також практикуючих адвокатів.

Зареєструватися можна тут: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNoP2UVWpm8uus-TkaHgi-e3mfcgEYxfpoDOVds9p-zbMfSA/viewform

Здобуваємо правові знання разом!