назад

Завершились каскадні тренінги з підвищення кваліфікації адвокатів у Запоріжжі

013В Запоріжжі 25 червня 2015 року закінчився третій  етапу  каскадних тренінгів на тему: «Роль захисника при визначенні кваліфікації окремих видів кримінальних правопорушень, дії захисника у кримінальних провадженнях, які потребують судово-медичної експертизи».

Тренінги були організовані Координаційним центром спільно з ВГО «Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу», «Американською асоціацією юристів Ініціатива з верховенства права» (ABAROLI),  Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Запорізькій області  спільно з Українською фундацією правової допомогиВ тренінгах за три етапи прийняло участь більше 120 адвокатів, які співпрацюють з центром. В проведені тренінгу окрім тренерів-модераторів Дригайла Тараса та  Біленка Олексія приймали : Тагаєв Микола Миколайович - професор кафедри криміналістики, судової медицини та психіатрії Харківського національного університету внутрішніх справ, кандидат медичних наук, доцент судово-медичний експерт вищої кваліфікаційної категорії , Ірина Куратченко - психолог-аналітик та координатор «Американської асоціації юристів Ініціатива з верховенства права» (ABAROLI) Лілія Салімова.         Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Запорізькій області в подальшому буде залучати адвокатів, які співпрацюють з центром для участі в Каскадних тренінгах підвищення кваліфікації адвокатів.                 

Каскадні тренінги – навчальні заходи для адвокатів системи БВПД, що проводяться одночасно у всіх регіонах адвокатами-тренерами за визначеною тематикою. Основною метою проведення каскадних тренінгів є підвищення кваліфікації адвокатів, залучених до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі. За підсумками каскадних тренінгів учасники, що прослухають повну програму, отримують в кінці року сертифікати.

010

012

006

032

014