назад

Буський місцевий центр з надання безоплатної правової допомоги: Круглий стіл на тему «Безоплатна правова допомога – на захисті індивідуальних прав громадян»

bysk30 червня 2015 року о 12-00 (реєстрація учасників 11-30) годині в  м. Буськ, вул. Петрушевича, 8, (приміщення статистики Буського району 1-й поверх) відбудеться круглий стіл на тему “Безоплатна правова допомога – на захисті індивідуальних прав громадян”, метою якого є повідомлення про відкриття Буського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та можливостей для громадян Буського, Бродівського, Золочівського, Радехівського та Кам’янка-Бузького районів, зокрема, соціально незахищених їх представників, у захисті своїх прав через представництво інтересів у судах. 

Захід організовується Буським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Під час круглого столу заплановано обговорення таких питань:

  • як презентувати новий етап у забезпеченні безоплатної правової допомоги для населення, пов`язаний із представництвом їхніх інтересів у цивільних та адміністративних судових спорах, починаючи з 01 лпня 2015 року? 
  • як розкрити напрями діяльності місцевого центру з урахуванням потреб районів?
  • як сформувати рекомендації щодо механізму подальшої співпраці усіх суб`єктів надання правових послуг на рівні територіальної громади з метою захисту індивідуальних прав представників громади?

До обговорення у рамках круглого столу запрошені представники Буського місцевого центру за надання БВПД, представники органів влади Буського, Бродівського, Золочівського, Радехівського та Камянка-Бузького районів Львівщини, представники правоохоронних органів, адвокати, які надають безоплатну правову допомогу, регіональні представники офісу Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, правозахисні громадські організації, засоби масової інформації.