назад

Знай свої права: фахівці системи БПД Житомирщини долучились до IV Міжнародного мистецького фестивалю «Пісенний Спас»

PS1Сьогодні, 17 серпня у Житомирі відкрився IV Міжнародний мистецький фестиваль «Пісенний Спас» імені Володимира Шинкарука. Масштабний захід триватиме 3 дні. Фахівці системи безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області не могли оминути таку грандіозну подію. На вулиці Михайлівській відкрилось також «Фестивальне містечко».

PS2
Фахівці Регіонального та Житомирського місцевого центру з надання БВПД спільно з фахівцями Головного територіального управління юстиції у Житомирській області провели вуличне інформування.

PS6

Під час заходу спеціалісти розповіли відвідувачам, як та де отримати безоплатні правові консультації, як скористатися послугами безоплатних адвокатів, які правові послуги можна отримати в центрі правової допомоги.

PS3

PS4

Окрім цього фахівці надавали усім охочим тематичні консультації з таких питань: як оформити договір оренди землі, порядок розірвання шлюбу, умови призначення і виплати допомоги при народженні дитини, прийняття спадщини, як оформити субсидію, що робити, коли вимагають хабара за іспит чи навчання.

PS5

PS8

{module РЦ}

{module Житомирський МЦ}