назад

Зустріч із працівниками районних держадміністрацій

lektion 1    У п’ятницю, 24 лютого, з метою інформування представників органів державної влади про систему безоплатної правової допомоги та налагодження співпраці щодо розширення доступу краян до безоплатної правової допомоги, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Закарпатській області Василь Попадинець провів правопросвітницький захід для працівників районних державних адміністрацій Закарпатської області.
    Захід відбувся в Закарпатському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади та місцевого самоврядування.  Упродовж  лекції В.Попадинець ознайомив присутніх із функціонуванням системи безоплатної правової допомоги на Закарпатті та розповів про пріоритетні напрямки роботи у 2017-му році.
 
lektion 2
 
    Директор РЦ наголосив, що цьогоріч окрім надання безоплатної правової допомоги населенню, пріоритетною є і правова підтримка територіальних громад. В.Попадинець також закликав працівників РДА до співпраці, що сприятиме вирішенню життєвих проблем мешканців краю у правовому полі.