назад

Зустріч – семінар з адвокатами – переможцями восьмого конкурсу адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги

23.10.2015 У Полтаві в приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Полтавській області відбулися два семінари для адвокатів, переможців конкурсу. Учасниками першого стали адвокати з м. Кременчука та сільських районів області, другого – адвокати з м. Полтава.

Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Полтавській області Черчатий Олександр Іванович, який вів засідання семінарів, привітав переможців конкурсу, відзначив важливість розширення кола адвокатів, які мають право надавати правову допомогу в системі БВПД, та познайомив з працівниками Регіонального і місцевих центрів.

Працівники Регіонального та місцевих центрів ознайомили адвокатів з принципами та організаційною структурою системи надання БВПД, завданнями та механізмами їх реалізації. Охарактеризовано нормативно-правову базу, специфіку діяльності Регіонального та місцевих центрів, роль адвокатів у системі надання БВПД.

Увагу адвокатів привернуто до напрямів розвитку системи та завдань, що ставляться Координаційним центром з надання правової допомоги.

Після завершення семінарів адвокати пройшли співбесіду з директором РЦ. Відбулося оформлення контрактів.