назад

Зустріч у Чопській міськраді

    19 серпня у м.Чоп у приміщенні міської ради Михайло Давиденко, директор Ужгородського місцевого центру з надання БВПД, та Володимир Мацо, начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання БППД, провели робочу зустріч із заступником Чопського міського голови Арпадом Буркуш та в.о. начальника юридичного відділу виконкому ради Лесею Строган.

     Під час зустрічі було поінформовано про діяльність місцевого центру, наголошено на важливості спрощення доступу жителів міста до правової допомоги та досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці і координації зусиль, спрямованих на сприяння наданню якісної первинної та вторинної безоплатної правової допомоги громаді Чопа. 
     З свого боку Арпад Буркуш розповів про особливості місцевої громади, соціально-економічне становище, демографічні та національні чинники. Леся Строган поділилася досвідом надання первинної правової допомоги працівниками відділу. 
     Також було обговорено питання можливості надання правових послуг мовою угорської національної меншини, яка компактно проживає у Чопі, та перекладу пам’ятки «Право на безоплатну вторинну правову допомогу» на угорську мову.