назад

Зустріч у Тернівській селищній раді

           150814 01 В рамках роботи Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та налагодженню співпраці із державними установами та органами місцевого самоврядування 13 серпня відбувся візит до Недригайлівського району. Знайомство з районом розпочалося із візиту до Тернівської сільської ради, однієї із найбільших у районі. На її території проживає, згідно статистичних даних, 3817 мешканців та до складу входять віддалені села – Бабакове,  Володимирівка, Гострий Шпиль,  Долина, Ківшик,  Мазне,  Холодне, Шматове,  Озерне,  Черепівка.

Директор Олександра Муха та селищний голова Ігор Борисовський обговорили питання налагодження співпраці та організації надання безоплатної вторинної правової допомоги на території селищної ради, було обговорено основні пункти Меморандуму, який планується підписати в найближчий час.

 

Начальник відділу взаємодії Валентина Волік поспілкувалася із представниками селищної ради, які надають первинну допомогу, обговорили проблемні питання, які особливо часто виникають у мешканців громади та шляхи обміну інформацією.

Головний спеціаліст Дмитро Соляник провів прийом громадян. Всього на прийомі було 5 осіб. Більшість питань, із якими зверталися громадяни, стосувалися землі – переоформлення земельних паїв, вступ у спадщину після померлих батьків, оформлення договорів оренди землі.