назад

Надання якісних правових послуг – основне завдання співпраці з місцевими адміністраціями

            150814 1113 серпня 2015 року відбувся робочий візит представників Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги до Недригайлова та Недригайлівського району.

            Директор Конотопського місцевого центруОлександр Муха, начальник відділу взаємодії з суб’єктами первинної правової допомогиВалентина Волік, головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтамиДмитро Соляник провели ряд зустрічей з керівниками району: головою районної ради Сергієм Свириденко та його заступником Володимиром Білоусом, головою Недригайлівської районної державної адміністрації Миколою Тимченко.

            Під час робочої наради при заступникові голови РДА Тамари Сіренко представники центру та керівники району обговорили питання налагодження співпраці та організації надання послуг безоплатної вторинної правової допомоги.       

150814 12Заступник головиНедригайлівської районної державної адміністрації Василь Марюха запропонував проводити спільні виїзні прийоми у віддалені села району, мешканці яких особливо потребують правової допомоги.

            Було обговорено ключові питання Меморандуму про співпрацю та намічені дати інформаційних заходів для керівників відділів та сільських голів. Заплановано виступи Олександра Мухи на серпневій сесії районної ради та апаратній нараді при голові Недригайлівської РДА.

            У розмові з начальником управління юстиції Сергієм Резніченко обговорено порядок взаємодії, відповідно до законодавства про безоплатну правову допомогу, та шляхи співпраці.