назад

Зустріч учасниками АТО в Хотині

Ursati 16 серпня 2015 року директор Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Усатий зустрівся з учасниками АТО та їх родинами. Зустріч відбулась в м. Хотин. Метою  зустрічі було інформування громадськості про права та можливості громадян на отримання БВПД і, зокрема, права учасників АТО, які гарантуються законом України “Про безоплатно правову допомогу”.

   Зустріч проходила за участю голови районної державної адміністрації  Петра Допіряка, голови районної ради Тетяни Кравецької та  керівників структурних підрозділів райдержадміністрації. Хвилиною мовчання було вшановано  загиблих героїв, наших земляків, які віддали своє життя, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.


    Ursai 2 Ігор Усатий  проінформував присутніх про функціонування,  принципи роботи  та порядок звернення до Кельменецького місцевого центру, який надає послуги жителям Сокирянського, Кельменецького, Хотинського районів та м. Новодністровськ,  акцентуючи увагу на тому, що учасники АТО мають можливість безкоштовно отримати послуги адвоката для представництва їх інтересів у цивільних та адміністративних судових справах. Також директор центру  відповів на поставлені запитання.

     Учасникам зборів отримали інформаційні листівки, із  зазначення контактів та детальною інформацією про роботу  центру.

Ursati 3

Ursati 4