назад

Зустріч з мегаактивними параюристами Миколаївщини

{module Mega}

Не кожен може похизуватися своїми досягненнями, особливо на професійній ниві, адже у повсякденній робочій рутині все частіше з пам’яті зникає причина, що спонукала пов’язати життя з обраним фахом. Але дивлячись на параюристів Миколаївщини, приходить розуміння того, що вони починають жити своєю майбутньою професією ще зі студентської парти.

 

2

Так, нещодавно ініціативні спудеї коледжу Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського зустрілися з директором Координаційного центру з надання безоплатної допомоги Олексієм Бонюком. Миколаївські хлопці та дівчата вже не перший рік займаються правопросвітництвом у місті та області, тісно співпрацюючи з системою БПД.

3

У затишних стінах бібліотеки «Колоbook» найактивніші студенти Артем Кривцов, Валентина Заінчковська та Анастасія Тропіна розповіли про перемоги, надбання та виїзди у найвіддаленіші куточки регіону параюристів, поділилися набутим досвідом і планами на майбутнє. Вони ж закликали своїх друзів долучатися до лав параюристів, адже дана ініціатива – це не просто поповнення багажу знань, а ще й цікаво проведений час, нові враження, спілкування та друзі.

4

5

Також юне покоління юристів поспілкувалося з паном Олексієм і про ініціативу «Сімейні радники”, яка була представлена у Миколаєві. Запитали вони у свого старшого колеги і про діяльність правового клубу «PRAVOKATOR» м. Одеса та поставили ще низку інших питань.

Висловлюємо щиру подяку параюристам за активність та креатив! До нових зустрічей!

6