назад

Зустріч з підготовки «Методичних рекомендацій щодо ідентифікації випадків гендерної дискримінації та алгоритму надання допомоги»

    30.07.2018, працівники Регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області взяли участь в обговоренні “Методичних рекомендацій щодо ідентифікації випадків гендерної дискримінації” та алгоритму надання допомоги”.
    Зазначені методичні рекомендації розробляються Асоціацією жінок – юристок – ЮрФем за підтримки проекту Доступна та якісна правова допомога в Україні, що реалізується Канадським бюро міжнародної освіти у партнерстві з Координаційним центром з надання правової допомоги за фінансування Уряду Канади.

    Під час розробки “Методичних рекомендацій щодо ідентифікації випадків гендерної дискримінації” та алгоритму надання допомоги” учасники аналізували кейси, тестували алгоритми та дискутували.

    Пропозиції учасників заходу будуть враховані при формуванні остаточної редакції Методичних рекомендацій, презентація якої запланована на вересень 2018 року.
Юристи системи безоплатної правової допомоги вказані методичні рекомендації зможуть використовувати у своїй роботі.