назад

31 березня 2016 року на виконання плану роботи Золотоніського місцевого центру з надання БВПД на І квартал 2016 року, спеціалісти центру Олег Костогриз та Тетяна Жалобна провели робочі зустрічі на тему “Удосконалення механізму надання первинної правової допомоги” з директором управління Держгеокадастру у Золотоніському районі — Андрієм Кисілем та начальником відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Золотоноша — Сергієм Ястребом.

Обговорили шляхи вдосконалення механізму надання БПД та основного завдання центру – створення рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя шляхом, підвищення рівня правової освіти мешканців громади, належного інформування про можливості вирішення проблем у правовий спосіб та організації надання безоплатної правової допомоги.

Працівники центру надали учасникам зустрічей інформаційні буклети, щодо його діяльності, де зазначено перелік категорій громадян, які мають право на БВПД, види правових послуг, перелік галузей права, по яких надається допомога, контактні телефони та графік роботи центру. За результатами зустрічі було досягнуто домовленості про подальшу співпрацю, яка, у свою чергу, сприятиме правовій допомозі населенню.