назад

Cистема БПД Харківщини продовжує взаємодіяти з центрами пробації

Регіональний центр з надання безоплатної правової допомоги у Луганській та Харківській областях давно співпрацює з відділами пробації на підставі Меморандуму між РЦ та Філією державної установи «Центр пробації» в Харківській області. У новому році відбулась перша робоча зустріч, у якій взяли заступниця директора Регіонального центру Вікторія Гайворонська та начальник Холодногірського районного відділу філії ДУ «Центр пробації» у Харківській області Анастасія Кірякова і фахівець Анастасія Капліна.

Під час зустрічі обговорили питання щодо можливості забезпечення роботи консультативних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги у приміщеннях уповноважених органів з питань пробації. Або направлення до точок доступу надання такої допомоги з метою надання безоплатної правової допомоги засудженим, щодо яких за рішенням суду та відповідно до закону застосовуються наглядові, соціально-виховні заходи.

За результатом зустрічі домовились провести найближчим часом онлайн-захід «Правові аспекти участі адвоката у співпраці з центром пробації» для працівників центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та адвокатів, які співпрацюють із системою.