назад

Для мешканців Березнянської територіальної громади надають безоплатну правову допомогу

З метою підвищення рівня правової обізнаності населення про зміни у законодавстві на період дії воєнного стану, а також надання юридичної консультаційної підтримки, 9 лютого головний фахівць зв’язків з громадськістю та пресою Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області ІннаТищенко , директор Чернігівського місцевого центру Володимир Бобруйко спільно із представником громадської організації «МАРТ» Романом Барабашем надали юридичну консультаційну підтримку мешканцям Березнянської територіальної громади.

Під час прийому громадян  за правовою допомогою звернулося 39-ть осіб, яких цікавили питання: порядок видачі свідоцтва про право на спадщину, виплата орендної плати за користування земельною ділянкою, порядок перерахунку пенсії за віком, порядок виправлення помилки у технічному паспорті на житловий будинок, врахування періоду навчання при нарахуванні пенсії за віком, виплата допомоги по безробіттю. Усі бажаючі отримали юридичні консультації та роз’яснення.

По завершенню зустрічі було залишено інформаційні буклети, тематичні плакати системи БПД із зазначенням контактних телефонів.

Нагадуємо, в умовах воєнного стану найзручніший спосіб отримати консультацію – це зателефонувати за єдиним номером 0 800 213 103 (дзвінки безкоштовні у межах України) або звернутися онлайн.