назад

Директор Ковельського місцевого центр разом з представниками ВОГО “Центр Правової Допомоги” взяли участь у зборах громадської організації учасників АТО

18 листопада 2015 року директор Ковельського місцевого центруВасиль Ковальчук, головний спеціаліст відділу взаємодії з субєктами надання безоплатної первинної правової допомоги Марина Бохін та юрист ВОГО “Центр Правової Допомоги” Оксана Воробей взяли участь в зборах громадської організації учасників проведення антитерористичної операції Турійського району.

 Поміж іншого, на порядку денному зборів стояли питання захисту прав та законних інтересів учасників проведення антитерористичної операції. Проблеми, з якими стикаються вказані громадяни досить часто лежать в правовому полі, тому в даному аспекті актуальною є проблема правової ізоляції таких осіб внаслідок відсутності належного інформування щодо їх прав та механізмів їх захисту. Як наслідок – такі громадяни залишаються сам-на-сам зі своїми проблемами, для вирішення яких їм потрібне використання правових та адміністративних інструментів.

F-001

F-002

F-003

F-004

F-005

Серед учасників та гостей зборів було розповсюджено інформаційні матеріали (брошури, буклети, флаєри тощо), проведено інформаційно-розяснювальну роботу про роботу Ковельського місцевого центру зокрема та систему безоплатної правової допомоги в Україні в цілому. Найближчим часом подібні зустрічі з громадськими організаціями учасників проведення антитерористичної операції заплановані також в місті Ковелі та Маневицькому і Любешівському районах області.