назад

Працівники Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в черговий раз відвідали з робочим візитом Ізяславський район

svyatoslav     20 листопада 2015 року начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Шепетівського місцевого центру Святослав Футій та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Юлія Школьнік здійснили черговий робочий візит до міста Ізяслав.

     Святослав Футій провів виїзний прийом громадян в приміщенні Ізяславського районного управління юстиції. У цей день до виїзного консультативного пункту звернулось 8 громадян. В основному, громадяни зверталися із питаннями щодо вирішення земельних спорів, трудових відносин та отримання субсидій.

     Крім цього, Юлією Школьнік було проведено зустріч із керівництвом Ізяславської районної ради та Ізяславської районної державної адміністрації під час яких передано пакет документів щодо прийняття районної програми безоплатної правової допомоги населенню на 2015-2017 роки для винесення її на розгляд сесії районної ради нового скликання.

     Також, під час поїздки працівники Шепетівського місцевого центру проводили вуличне інформування громадян про систему безоплатної правової допомоги. Серед громадян було поширено інформаційні листівки про діяльність Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та порядок її отримання.

{gallery}img/novyny/2015/november/23{/gallery}