назад

Директор Регіонального центру відвідав Дубровицьке бюро правової допомоги

gol

14 листопада директор Регіонального центру з надання БВПД Василь Овдіюк з робочим візитом відвідав Дубровицьке бюро правової допомоги, де спільно з директором Сарненського місцевого центру Миколою Павлюком та керівником бюро Юлією Сидоришиною провів прийом громадян.

Мешканці міста Дубровиця та району під час прийому отримали кваліфіковані юридичні консультації та роз’яснення щодо питань, які їх хвилювали, зокрема, про оформлення субсидій, з питань спадкового права, а саме порядку відкриття спадщини, а також проведення перерахунку пенсій тощо.

1

Оскільки на прийомі громадян були керівники центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, вони роз’яснили громадянам, які зверталися за допомогою, про те, як можна отримати послуги адвоката за кошт держав та хто має таке право.

4

Окрім того, для обговорення питань подальшої співпраці з центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги, зокрема і  бюро правової допомоги, Василь Овдіюк провів робочі зустрічі з головою Дубровицького районному суду, працівниками прокуратури Дубровицького району та представниками органів місцевого самоврядування та виконавчої влади.

2


3