назад

Директор Регіонального центру виступила перед медпрацівниками

SuR 2017 01 31 1Олена ДЕМЧЕНКО, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області виступила із тематичною бесідою «Безоплатна вторинна правова допомога – соціальна програма уряду» у Сумському медичному коледжі.

 

Керівник виступила перед численною аудиторією медичних сестер, які наразі підвищують свою кваліфікацію у коледжі. Олена ДЕМЧЕНКО ознайомила слухачів із правовими засадами системи надання  безоплатної правової допомоги, структурою системи та пріоритетами подальшого розвитку БВПД.

 

SuR 2017 01 31 2

Олена ДЕМЧЕНКО зазначила: «Всі бажаючі можуть детально прочитати про БВПД у Законі України «Про безоплатну правову допомогу». Зокрема, право на безоплатну вторинну правову допомогу згідно з цим Законом та іншими законами України мають особи, які перебувають під юрисдикцією України, якщо їхній середньомісячний дохід не перевищує двох розмірів прожиткового мінімуму, розрахованого та затвердженого відповідно до закону для осіб, які належать до основних соціальних і демографічних груп населення, а також інваліди, які отримують пенсію або допомогу, що призначається замість пенсії, у розмірі, що не перевищує двох прожиткових мінімумів для непрацездатних осіб – на всі види правових послуг, передбачених частиною другою статті 13 цього Закону. Дізнатися більше Ви можете звернувшись на гарячу лінію 0 800 213 103». 

SuR 2017 01 31 3

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області, м. Суми, вул. Першотравнева, 29. Тел. (0542) 603 645, 603 647, 603 649.