назад

Директором Чернігівського місцевого центру було проведено робочу зустріч з головою Чернігівської обласної організації Українського товариства глухих

25091525 вересня 2015 року директором Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимиром Бобруйко було проведено робочу зустріч з головою Чернігівської обласної організації Українського товариства глухих Ларисою Сивенко.
Результатом зустрічі є домовленість про співпрацю, проведення спільних правоосвітніх заходів, а також попередня домовленість про направлення до Чернігівського місцевого центру з надання БВПД інвалідів, які є членами Чернігівської обласної організації Українського товариства глухих (членами даної організації є більше двох тисяч інвалідів).

Під час робочої зустрічі було роз’яснено поняття безоплатної вторинної правової допомоги, зазначено хто має право та хто надає безоплатну вторинну правову допомогу. Звернуто увагу на порядок подання та порядок розгляду звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги.
По закінченню робочої зустрічі Володимир Бобруйко залишив Чернігівській обласній організації Українського товариства глухих пам’ятки «Право на безоплатну вторинну правову допомогу» та буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?».