назад

Новини Сумського місцевого центру

150925 01– Адвокати та клієнти задоволені тим, що ми переїхали, так як нове місцезнаходження дозволяє проводити безліч консультацій та одночасно обслуговувати декілька клієнтів, які звернулися до нас за допомогою.

– Директором місцевого центру Валентиною Трошечко була проведена робоча зустріч з Громадською організацією «Фундамент», адвокатами, де обговорені питання щодо подальшої співпраці та підписання меморандумів.

– Тим часом, відділом попередньої роботи з клієнтами постійно  надавалися консультації клієнтам, які звернулися за правовою допомогою з особистих питань. Працівники центру провели невеличкий флеш-моб, де поінформували пересічних громадян про існування Сумського місцевого центру та переїзд на нове місцезнаходження.

150925 02

 – Начальником відділу попередньої роботи з клієнтами Олександром Пономаренко та заступником начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Олегом Мигалем , був здійснений виїзний прийом громадян.

– За ініціативи Валентини Трошечко відбулася нарада керівників та кураторів юридичних клінік вищих навчальних закладів м. Суми. В ході обговорення  запрошені гості мали змогу поспілкуватися із працівниками центру та отримати консультацію щодо прийому категорії осіб, яким і надається безоплатна вторинна правова допомога. Під час зустрічі були обговорені такі питання як, проходження практики студентів юридичних клінік на базі Сумського місцевого центру, проведення семінарів: по 1 семінару на місяць для студентів юридичних клінік та керівників. До кожного адвоката, який співпрацює з центром та знаходиться в реєстрі адвокатів закріплюється студент, який буде допомагати та навчатися юридичній практиці з метою підвищення формування активної громадської позиції нового покоління молодих юристів.

150925 03Заходи у форматі круглого столу, робочі наради як для працівників центру так і гостей, масове консультування адвоката з клієнтом – це все заохочує  клієнтів і на сьогоднішній день вже є  результати проведеної роботи, особливо збільшилася кількість громадян, які звертаються за правовою допомогою.

В цілому робочий день пройшов успішно!

Нагадуємо про те, що ми надаємо безоплатну вторинну правову допомогу за адресою:

м. Суми, вул. Покровська 9/1,

 в приміщенні Наукової бібліотеки

«Української академії

банківської справи», 1 поверх.

150925 04

150925 05

150925 06

150925 07

150925 08