назад

Відбулась робоча зустріч з заступником міського голови Чернігівської міської ради

robocha zustrich724 вересня 2015 року виконуючий обов`язки директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Денис Бокач зустрівся з заступником міського голови Чернігівської міської ради Станіславом Віхровим.

В ході зустрічі були обговорені питання щодо можливих напрямків співпраці з метою забезпечення права громадян на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

Заступник міського голови Станіслав Віхров був поінформований про діяльність Регіонального центру у Чернігівській області та Чернігівського місцевого центру. Обговорені питання пошуку нових інструментів для більш єфективного інформування громадян про їх право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

Також було обговорено питання щодо можливості виділення коштів за кодом тимчасової класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів «Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів» з місцевого бюджету для створення додаткових інструментів для охоплення як найбільшого кола громадян послугами з безоплатної правової допомоги.