назад

Еліта, яка формує міць держави

113 жовтня, напередодні Дня захисників України, у приміщенні Херсонської обласної державної адміністрації вшанували патріотів Херсонщини.

Серед нагороджених – й директор Регіонального центру з надання БВПД, секретар Ради адвокатів Херсонської області Марина Єлисєєва.

За високі трудові здобутки та значний внесок у розвиток Херсонщини Марина Єлисєєва нагороджена медаллю «Патріот Херсонщини», вітальним листом голови Херсонської обласної державної адміністрації та власним екземпляром книги «Херсонщина. Імена та здобутки».

5

Звертаючись до лауреатів, голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв зазначив: «Ваше життя – яскравий приклад, чого може досягти цілеспрямована, енергійна, талановита людина. Відзначення і вшанування кращих особистостей регіону – це оцінка вашої роботи та гарний стимул для подальших звершень».

2

3

Варто сказати, що видання «Херсонщина. Імена та здобутки», яке вийшло за підтримки Херсонської обласної державної адміністрації, Херсонської обласної ради та Українського інформаційно-видавничого центру «Галактика», висвітлює досягнення та звершення представників області, які спрямували свій потенціал на розвиток і благо України. Кожен з них є взірцем служіння професії та народу, а разом вони – еліта, яка формує міць держави. Усі досягнення лауреатів розміщені на сторінках книги. Серед них – адвокати, які створили сприятливі умови для адвокатської діяльності на Херсонщині та забезпечили адвокатське самоврядування в області.

4

Вітаємо Марину Ігорівну та адвокатів Херсонської області з почесними нагородами та бажаємо нових звершень та досягнень на благо Херсонщини та України!

 


Довідка. 10 жовтня 2017 року на першому засіданні Ради адвокатів Херсонської області Марину Єлисєєву повторно обрано секретарем Ради адвокатів регіону.