назад

Фахівці системи БПД Київщини продовжують навчати студентів складати процесуальні документи

Запорукою успішного вирішення проблеми в суді – правильно вибудувана правова позиція, професійна юридична підготовка, а також грамотно складені  процесуальні документи. Саме тому вже традиційно Білоцерківський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги долучається до роботи з студентами 3 курсу Соціально-гуманітарного факультету Білоцерківського національного аграрного університету у вивченні дисципліни “Складання процесуальних документів”.

Такі зустрічі проходять щовівтора як в оф -лайн так і в он-лайн форматі для  підвищення рівня правової обізнаності студентів та формування практичних навичок у складанні процесуальних документів.

Головна мета, яку ми перед собою ставимо:

  • сформувати у майбутніх юристів практичні навички у складанні процесуальних документів;
  • навчити освітян самостійно міркувати, аналізувати факти та застосовувати законодавство;
  • поділитися власним досвідом;
  • привернути увагу майбутніх правників до роботи у системі безоплатної правової допомоги.

Над чим працювали цього разу?

Цього разу працювали над позовною заявою про розірвання шлюбу. Перед тим, як переходити до складання заяви обговорили зі студентами підстави розірвання шлюбу, можливості розірвання шлюбу в позасудовому порядку, правові наслідки розірвання шлюбу, права та обов’язки, які виникають у колишнього подружжя, права дітей після розірвання шлюбу між батьками. Після теорії перейшли до практики та склали якісну позовну заяву про розірвання шлюбу.

Бажаємо майбутнім колегам наснаги та розвитку, адже без щоденної праці над собою неможливо досягнути бажаних результатів.