назад

Інформаційна кампания в Миколаївському військовому шпиталі для військовослужбовців та учасників АТО

voskl znak16.10.2015 року  начальник відділу Вікторія Царьова разом з головним спеціалістом Наталею Гайдамакою Першого миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та начальник відділу Наталія Гнатуша разом з начальником відділу Оленою Тиховод Другого миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснили виїзний прийом у Миколаївському військовому шпиталі та провели інформаційну кампанію для військовослужбовців та учасників АТО, які перебувають на довгостроковому лікуванні, а також для членів їх сімей, які перебували поруч з військовими. Військові  та учасники АТО  ділились із своїми проблемами, які необхідно вирішити, та просили допомоги у підготовці позовних заяв з метою звернення до суду.

Під час прийому роз’яснювалось про порядок надання соціальних послуг військовослужбовцям та учасникам АТО та про види правових послуг, які їм будуть надаватися. Прийом проводився у відділеннях інтенсивної терапії та хірургії шпиталю, в яких військові та учасники АТО перебувають на лікуванні.

Також інформаційна кампанія проводилась на прилеглій території шпиталю.

За згодою головного лікаря Миколаївського військового шпиталю працівники Центрів  приїздитимуть до госпіталю за наявності потреби в їхніх послугах у бійців, що перебувають там на лікуванні, та надаватимуть консультації з різних правових питань. А також у разі потреби здійснюватимуть представництво їх інтересів у судах.