назад

Круглий стіл з нагоди відкриття Ковельського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

заставка ЗМІПРЕС-АНОНС

Круглий стіл з нагоди відкриття Ковельського місцевого центру
з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Круглий стіл відбудеться в середу, 01 липня 2015 року в приміщенні КП «Ковельський міський культурно-просвітницький центр», що знаходиться за адресою: місто Ковель, вулиця Незалежності, 89. Початок о 15 годині.

 Ковельський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги стане одним зі ста подібних місцевих центрів, які вже з 1 липня 2015 року відкриють свої двері для жителів місцевих громад у всіх регіонах України. Місцеві центри забезпечуватимуть доступ до безоплатної правової допомоги у цивільному та адміністративному процесах для вразливих верств населення. Соціально незахищеним категоріям громадян будуть безоплатно надаватися послуги адвокатів для представництва їх інтересів у цивільних та адміністративних судових спорах, а також потерпілим та свідкам у кримінальних провадженнях, якщо вони належать до категорій, визначених Законом України «Про безоплатну правову допомогу».

До участі в засіданні круглого столу запрошені представники Ковельської міської ради, Ковельської районної державної адміністрації, Ковельської районної ради, Ковельського міськрайонного суду, Ковельської міжрайонної прокуратури, Ковельського МВ УМВС України у Волинській області, Ковельського міськрайонного управління юстиції, органи соціального захисту населення, а також інші заінтересовані особи.

Контактна особа: Василь Ковальчук, директор Ковельського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

e-mail:kovel.volyn@legalaid.gov.ua, телефон: (066) 329 12 17