назад

Круглий стіл з нагоди відкриття Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

заставка ЗМІПРЕС-АНОНС

Круглий стіл з нагоди відкриття Володимир-Волинського місцевого центру
з надання безоплатної вторинної правової допомоги

 

 Круглий стіл відбудеться у вівторок, 30 червня 2015 року об 11 годині в приміщенні Володимир-Волинської міської ради, що знаходиться за адресою: місто Володимир-Волинський, вулиця Данила Галицького,5.

Володимир-Волинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги стане одним зі ста подібних місцевих центрів, які вже з 1 липня 2015 року відкриють свої двері для жителів місцевих громад у всіх регіонах України. Місцеві центри забезпечуватимуть доступ до безоплатної правової допомоги у цивільному та адміністративному процесах для вразливих верств населення. Соціально незахищеним категоріям громадян будуть безоплатно надаватися послуги адвокатів для представництва їх інтересів у цивільних та адміністративних судових спорах, а також потерпілим та свідкам у кримінальних провадженнях, якщо вони належать до категорій, визначених Законом України «Про безоплатну правову допомогу».

До участі в засіданні круглого столу запрошені представники районних рад, державних адміністрацій, районних управлінь юстиції (в межах територіальної юрисдикції місцевого центру), представники місцевих громадських організацій та об’єднань, волонтерських рухів, інших суб’єктів, що надають правові послуги громадянам, адвокати системи БПД, а також представники засобів масової інформації.

Контактна особа: Наталія Смолярчук, директор Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

телефон: (067) 174 23 39