назад

Стрийський місцевий центр з надання безоплатної правової допомоги: Круглий стіл на тему «Безоплатна правова допомога – на захисті індивідуальних прав громадян»

Stryi30 червня 2015 року о 14-00 годині в  м. Стрий, вул. Народна, 8, в приміщенні Народного дому відбудеться круглий стіл на тему “Безоплатна правова допомога – на захисті індивідуальних прав громадян”, метою якого є повідомлення про відкриття Стрийського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та можливостей для громадян Стрийського, Дрогобицького, Миколаївського, Жидачівського та Сколівського районів Львівської області, зокрема, соціально незахищених їх представників, у захисті своїх прав через представництво інтересів у судах. 

Захід організовується Стрийським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Під час круглого столу заплановано обговорення таких питань:

  • як презентувати новий етап у забезпеченні безоплатної правової допомоги для населення, пов`язаний із представництвом їхніх інтересів у цивільних та адміністративних судових спорах, починаючи з 01 лпня 2015 року? 
  • як розкрити напрями діяльності місцевого центру з урахуванням потреб районів?
  • як сформувати рекомендації щодо механізму подальшої співпраці усіх суб`єктів надання правових послуг на рівні територіальної громади з метою захисту індивідуальних прав представників громади?

До обговорення у рамках круглого столу запрошені представники Стрийського місцевого центру за надання БВПД, представники органів влади Стрийського, Дрогобицького, Миколаївського, Жидачівського та Сколівського районів районів Львівщини, представники правоохоронних органів, адвокати, які надають безоплатну правову допомогу, правозахисні громадські організації, засоби масової інформації.