назад

На Дніпропетровщині юристи БПД отримали Віфлеємський вогонь

 Представники скаутської організації «Пласт» «Вербуватівка» на чолі з виховницею Оленою Качановою завітали до Павлоградського місцевого центру з надання БВПД та передали директорці центру Оксані Косоног Віфлеємський вогонь миру.

Віфлеємський вогонь миру доставляється з Ізраїлю, й  щороку ми поєднуємося до акції його поширення у громадах. Ми передаємо його людям, які робили добрі справи, допомагали іншим та  займалися благодійністю на знак подяки. Наразі український народ є символом незламності духу, волонтерства і взаємодопомоги. Для нас вогонь миру –  це не просто  подія, це  той мир який ми несемо у весь світ», – зазначає виховниця скаутської організації «Пласт» пані Олена.

У  свою чергу, директорка Павлоградського місцевого центру з надання БВПД Оксана Косоног привітала скаутів з прийдешніми святами та передала солодкі смаколики.

Цієї зими Віфлеємського вогню миру має особливе значення як символ  прийдешньої швидкої перемоги України, він вселяє в наші серця надію. Ми щиро дякуємо скаутам на передане тепло та любов», –  коментує пані Оксана.

Довідково:

Поширення Вифлеємського вогню – міжнародна щорічна скаутська акція до святкування Різдва Христового, що започаткована у 1986 році. Ідея акції полягає у поширенні символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа. Так, австрійські скаути беруть Віфлеємський вогонь миру з Віфлеєму. Літаком доставляють до Відня. А звідти – передають іншим скаутським осередкам у різних країнах світу.