назад

Західний регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги підписав меморандум про співпрацю з проєктом «Адмінсервіс «Ветеран»».

«Адмінсервіс «Ветеран» — проєкт, який працюватиме за принципом «єдиного вікна» на базі центрів надання адміністративних послуг Рівненської області.

При зверненні до «єдиного вікна» ветерани та члени сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України зможуть отримати усі необхідні адміністративні послуги та консультації в одному місці.

«Ветерани та члени сімей полеглих Захисників і Захисниць не повинні витрачати час на візити до декількох державних установ і чекати в чергах. Адже в наших силах об’єднати зусилля і допомогти їм отримати всі належні державні послуги в одному місці. Це той необхідний мінімум, який можуть забезпечити державні чиновники», — наголосила начальниця Північно-Західного управління надання безоплатної правової допомоги Західного регіонального центру з надання БВПД Юлія Міхнова.

«Адмінсервіс «Ветеран» » починає роботу у двох ЦНАПах Рівненщини — в Рівненській та Гощанській територіальних громадах. Решта ЦНАПів ще приєднуються до проєкту.

Довідково. Першим кроком до реалізації «єдиного вікна» для ветеранів стало підписання  Меморандуму про співпрацю між Міністерством у справах ветеранів України та Рівненською обласною державною адміністрацією, Рівненською обласною радою, територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Рівненській області, районними державними адміністраціями, міськими, селищними, сільськими радами.