назад

Правопросвітницька лекція для студентів-правників

SAM 5375У рамках проведення правопросвітницьких заходів для громад та спільнот, зокрема щодо можливостей вирішення правових питань, роз’яснення змісту основних реформ, що проводяться Урядом України, працівники Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели тематичну лекцію для слухачів спеціальності «Правознавство» Навчально-наукового центру післядипломної освіти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Студентам роз’яснили основні напрями реформ, що проводяться Міністерством юстиції України. Працівник Луцького місцевого центру розповіла присутнім про систему безоплатної правової допомоги в Україні, акцентувавши увагу на створенні та функціонуванні місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги. Катерина Доманська пояснила зацікавленим слухачам, хто має право на безоплатну правову допомогу, які правові послуги включає безоплатна первинна та вторинна правова допомога, хто є суб’єктом права на безоплатну вторинну правову допомогу та який порядок звернення за її наданням до центрів з надання БВПД.
По закінченню лекції зі слухачами домовились про співпрацю в якості параюристів та про поширення інформації про безоплатну правову допомогу.

SAM 5376

Довідково:
Для забезпечення та реалізації своїх прав та інтересів, громадяни можуть звернутися до Луцького місцевого центру з надання БВПД за адресою: м. Луцьк, вул. Прогресу, 7, або зателефонувавши за номером телефону: (0332) 77-07-17.