назад

Правова допомога для сільського населення

201606

     29 червня  2016 року організовано роботу “соціального офісу” територіального центру соціального обслуговування Кременчуцького району за участю місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Виїзний прийом громадян здійснювався у с.Салівка.

Мешканці села звертались з питань оформлення права власності на житло, порядку призначення субсидій, оформлення спадщини, призначення державної допомоги багатодітним родинам тощо. Начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Світлана Терещенко надала роз’яснення та консультації з порушених у зверненнях питань. Громадянам, які потребують захисту  їхніх прав, було надано перелік документів необхідних для оформлення звернення на отримання  безоплатної вторинної правової допомоги.

         Також для більш широкого інформування мешканців громади було розповсюджено друковані матеріали, листівки, буклети про місцезнаходження та діяльність Кременчуцького місцевого центру з надання  безоплатної вторинної правової допомоги.

         Одержати більш детальну інформацію про можливості отримання безоплатної правової допомоги мешканці області можуть за телефоном прямої «гарячої» лінії 0-800-213-103 (цілодобово).