назад

Система правової допомоги переформовувала свою роботу в умовах війни. Наразі в Запорізькій області функціонує тільки Запорізький місцевий центр і підпорядковані бюро, поки Бердянськ і Мелітополь тимчасово окуповані.
Безоплатну правову допомогу в Запоріжжі можна отримати не тільки в приміщенні Центру, а й в інших точках доступу – бюро правової допомоги, центрах гуманітарної допомоги територіальних громад, бібліотеках та в інших місцях, де зручно мешканцям міста та області.

Останнім часом юристи центру долучилися до роботи в Контактному центрі системи БПД. Приємно, що є зворотній зв’язок і ми вже отримуємо свої подяки.

Наша Уляна Гаранська, яка тепер долучилась до роботи в Контактному центрі отримала чергову подяку від клієнта. Всі фахівці Оріхівського бюро працюють зараз в Запоріжжі, наше бюро в Оріхові було зруйноване ворожими ракетами.

Проте нічого не може вплинути на якість правової допомоги, яку надають наші фахівці. Бо бути там де потрібні – наше призначення. В складних умовах війни окрім професіоналізму необхідна і людяність.

Звертайтеся за безоплатною правовою допомогою в Запоріжжі по проспекту Соборному, 77, прийом громадян щоденно з 9:00 до 14:00 (субота, неділя – вихідний) та за телефоном 0800 213 103

Разом переможем!