назад
02.11.22

Представникам територіальних громад Полтавщини розкажуть про міжнародні воєнні злочини

Повномасштабне вторгнення росії в Україну, що розпочалося 24 лютого цього року, приголомшили весь цивілізований світ і продовжує наразі вражати свою жорстокістю та цинізмом.   Звісно жоден збройний конфлікт не буває без жертв, але масштаби та характер злочинів, скоєних проти мирного населення в Україні, шокують. Вже наявні на сьогодні свідчення скоєних злочинів, які можуть становити воєнні злочини та злочини проти людства, є настільки очевидними, що безпрецедентно об’єднали міжнародне співтовариство, принаймні в цьому — в бажанні допомогти Україні у розслідуванні цих злочинів та покаранні винних. Що таке міжнародні воєнні злочини, якими вони бувають,  особливості фіксації говоритимуть під час чергового вебінару у рамках правопросвітницької акції «Право знати».

Захід відбудеться   сьогодні  1 листопада   об 11.00.

Спікер: перший заступник голови Полтавської обласної ради, кандидат юридичних наук Олександр Лемешко.

Для участі у вебінарі переходьте за наступним посиланням https://us05web.zoom.us/j/85868665423?pwd=bVlmMGZpWmxHUEo0b001M05sYVY2UT09#success

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до заходу! Не втрачайте можливості отримати масу цікавої та корисної інформації з перших вуст!

До зустрічі на вебінарі!