назад

Об‘єднуємо зусилля задля допомоги жителям Донеччини

Допомога та підтримка партнерів завжди була і є для нас цінною. Після початку війни багато наших партнерів також опинились у скрутній ситуації і наша співпраця поки стала неможливою через окупацію, постійні обстріли чи переміщення офісів як партнерів, так і наших. Фахівці Краматорського місцевого центру так само покинили свої домівки і багато з наших колег опинились саме у місті Дніпро.

Органи місцевого самоврядування, громади так само перемістились на підконтрольну територію України, от як наприклад Територіальний центрі соціального обслуговування Краматорської міської ради, який тимчасово розміщується в місті Дніпро.

Краматорським місцевим центром було підписано меморандум з Територіальним центром соціального обслуговування Краматорської міської ради.

Завдяки умовам, укладеного меморандуму  краматорці, які в тому числі є громадянами похилого віку та особами з інвалідністю, які перебувають у складних життєвих обставинах, зможуть отримати кваліфіковану правову підтримку юристів і адвокатів центру, у тому числі дізнатись про свої права та пільги.

“Відтепер жителі Краматорського району Донецької області, які вимушено переїхали до міста Дніпра та області, матимуть можливість отримати правову допомогу в Територіальному центрі соціального обслуговування Краматорської міської ради, там тепер працює консультаційний пункт де можна звернутись до наших фахівців” розповідає Директор Краматорського місцевого центру Вікторія Харенко

Адреса, за якою громадяни можуть звернутись по допомогу: Соборний район, місто Дніпро, Бульвар Слави, 12

На цьому успіхи Краматорського місцевого центру не закінчується, тому що центром укладено меморандум про співробітництво з БО «БФ Східноукраїнська діаспора». Така угода надасть можливість переселенцям з Донеччини у місті Дніпро отримати наряду із гуманітарною та психологічною допомогою юридичну допомогу юристів та адвокатів Краматорського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Також планується створення спільного чат боту Телеграм для консультування громадян з правових питань.

Адреса, за якою громадяни можуть звернутись по допомогу: Соборний район, місто Дніпро, Бульвар Слави, 12м. Дніпро вул.Виконкомівська, 12А

Об’єднуємо наші зусилля задля допомоги жителям Донеччини