назад

Представниця регіонального центру з надання БВПД у Чернігівській області взяла участь у роботі експертних груп

100615 29 – 10 червня 2015 року заступник начальника відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення та інформації Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Вероніка Рибак взяла активну участь у роботі експертних груп з питань інтеграції безоплатної вторинної та первинної правової допомоги на рівні місцевих громад, що проходили у м. Київ.

У заході взяли участь представники системи надання безоплатної вторинної правової допомоги та представники громадських організацій з усієї України. Протягом двох днів були напрацьовані ефективні процедури взаємодії інтеграторів з суб’єктами надання безоплатної первинної допомоги, розроблені технічні завдання для регуляторного аналізу ситуації щодо забезпечення права на безоплатну первинну правову допомогу на відповідній території та розроблено матеріали для взаємодії інтеграторів щодо сприяння органам місцевого самоврядування у формуванні та розвитку мережі суб’єктів надання безоплатної первинної правової допомоги. Загалом у заході взяло участь близько 50 осіб.
Нагадуємо, що завершено прийом заявок на посади начальників відділів взаємодії із суб’єктами первинної правової допомоги місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Усього надійшло 265 заявок від претендентів. У Чернігівській області надійшло 9 заявок від претендентів.
Українська фундація правової допомоги за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» виконує функції організаційного комітету конкурсу.

100615 1