назад

Про діяльність органів влади та їхні повноваження у сфері захисту прав фізичних осіб говорили на семінарі у Ромнах

KoM 2017 01 08 Romny zachyd31 липня головний спеціаліст Роменського бюро правової Яна Цюпка на базі Роменського міськрайонного центру зайнятості провела круглий стіл на тему: «Діяльність органів державної влади, органів місцевого самоврядування на захист прав, свобод та законних інтересів фізичних осіб».

 У заході взяли участь представники громадських об’єднань, органів влади та усі зацікавлені особи. В ході круглого столу були розглянуті наступні питання, які стосуються:

– основних напрямків діяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, спрямованих на захист прав, свобод та законних інтересів фізичних осіб;

 – цивільного, господарського, кримінального та адміністративного законодавства з питань захисту прав, свобод та законних інтересів фізичних осіб;

 – порядку оскарження дій та бездіяльності представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування;

– відшкодування шкоди, заподіяної представниками органів державної влади, органів місцевого самоврядування.

Усі учасники активно обговорювали питання заходу  та висловили свої пропозиції щодо покращення роботи місцевих органів влади та місцевого самоврядування з питань дотримання прав людини на Роменщині.  Напрацьовані рекомендації планується направити на розгляд представникам Роменської районної державної адміністрації та міської ради. Всі учасники отримали інформаційні матеріали із контактами бюро та місцевого центру.

 Довідково:

 Роменське бюро правової допомоги знаходиться за адресою (поштова адреса): бульвар Свободи, 1, м. Ромни, Сумська область, 42000, (приміщення райдержадміністрації).

 Тел. зі стаціонарних номерів:(05448) 5-11-99, 5-10-66 Моб. тел.: +380988494066.

 Е-mail: romenske@legalaid.sm.ua

 0 800 213 103 – цілодобово безкоштовно з усіх номерів.