назад

Проходження навчальної практики студентами Академії Державної пенітенціарної служби України в Регіональному центрі з надання БВПД у Чернігівській області.

На виконання Меморандуму про співпрацю між Академією Державної пенітенціарної служби та Регіональним центром з надання безоплатної правової допомоги у Чернігівській області від 04 квітня 2018 року, студенти академії державної пенітенціарної служби Чернігова, які здобувають освіту в галузі права з початку січня проходять практику в Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області. Сьогодні вони мали змогу дізнатися про функціонування системи безоплатної вторинної правової допомоги, основні завдання Регіональних та місцевих центрів.

Олеся Пирковська розповіла студентам про роботу системи безоплатної вторинної правової допомоги, особливості функціонування центрів, про роботу адвокатів,порядок видачі доручень, а також ознайомила студентів з проектом «Волонтер системи БПД» та запропонувала долучитися до волонтерсько-просвітницької діяльності, яку проводять фахівці системи БПД Чернігівської області.

Разом спланували план проходження практики студентів та можливість долучення студентської молоді до правопросвітницьких заходів.