назад

Публічний звіт директора Володимир-Волинського місцевого центру з надання БВПД та Локачинського бюро правової допомоги

IMG 532222 березня 2018 року директор Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталія Смолярчук відзвітувала перед громадою Локачинського району за підсумками діяльності Центру та Локачинського бюро правової допомоги.

У звіті керівника місцевого центру була подана статистична інформація щодо основних напрямків діяльності Центру та Бюро. Зокрема, протягом 2017 року до місцевого центру надійшло 6716 звернень громадян, 741 з-поміж яких – до Локачинського бюро. За всіма зверненнями громадяни отримали правову допомогу.

IMG 5323

Наталія Смолярчук наголосила на тому, що місцевим центром та бюро правової допомоги активно реалізовується правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!», основним завдання якого є підвищення рівня знань українців щодо своїх прав у різних сферах життя, правової свідомості громадян та спроможності захищати свої права. Активно проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота з учнями та студентами, зокрема щодо боротьби з усіма формами насильства. З метою покращення доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги забезпечується робота мобільних та дистанційних пунктівконсультування громадян,проводяться семінаридля працівників юридичних служб органів виконавчої влади, державних підприємств, установ та організацій регіону.

Директор місцевого центру наголосила на пріоритетних напрямках роботи системи безоплатної правової допомоги на 2018 рік, подякувала за довіру і партнерство органам виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадським організаціям та звернулась до депутатів районної ради, сільських голів з проханням інформувати громадян про право на безоплатну правову допомогу.

IMG 5308

По закінченню заходу голова Локачинської районної ради Борис Ковальчук відмітив позитивні результати діяльності Локачинського бюро правової допомоги, подякував за спільну роботу та висловив надію на подальшу тісну співпрацю.

zvіt za 2017 rіk povniy 01

zvіt za 2017 rіk povniy 02

Довідково:

Володимир-Волинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою:

м. Володимир-Волинський, вул. Устилузька, 19, тел. (03342) 3-80-11,

е-mail: volodymyr-volynskyy.volyn@legalaid.lt.ua

Локачинське бюро правової допомоги знаходиться за адресою:

смт Локачі, вул. Героїв Майдану, 1, тел. (03374) 3-01-34,

е-mail: lokachynske@legalaid.lt.ua