назад

Робоча нарада з адвокатами, які долучилися до надання БВПД на Закарпатті

semina 2    Робоча нарада з адвокатами, які пройшли ХІ-й конкурс з відбору адвокаті та залучені до надання БВПД у Закарпатській області, відбулася 25 лютого в Ужгороді. 
    Звертаючись до нових адвокатів, директор Регіонального центру Василь Попадинець наголосив на важливості надання ними якісної та в необхідному обсязі безоплатної вторинної правової допомоги клієнтам.

    Про стандарти якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у кримінальному, цивільному, адміністративному процесах та представницті у кримінальному процесі присутніх поінформував начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Павло Марамигін.

semina 3
    Про порядок видачі та прийняття доручень адвокатами від чергових центру розповів заступник начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру Іван Голубка. Заступник начальника відділу фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Віра Гут зупинилася на важливості дотримання порядку звітування адвокатів, дотримання ними умов договорів щодо вчасності звітування, прийняття, оформлення звітних документів.

semina 5
    Директор Ужгородського місцевого центру Михайло Давиденко розповів про надання БВПД за дорученнями місцевого центру.