назад

Робочий візит до Сарненського місцевого центру

gol

14 листопада директор Регіонального центру з надання БВПД Василь Овдіюк у рамках робочої поїздки відвідав Сарненський МЦ, де заслухав звіти про виконану роботу директора місцевого центру Миколи Павлюка та керівників структурних підрозділів.

Зокрема, про взаємодію Регіонального та Сарненського місцевого центрів при забезпеченні прав громадян на безоплатну вторинну правову допомогу звітував начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Сергій Кривко.

1

Оскільки одним з основних напрямків діяльності Сарненського місцевого центру, окрім надання консультацій і роз’яснень громадянам, є представництво їх інтересів в судах та інших державних органах, Василь Овдіюк заслухав звіт про організацію роботи відділу представництва Сарненського місцевого центру, який озвучила начальник відділу представництва Марина Дрожжин.

2

Після робочої наради директор Регіонального центру Василь Овдіюк провів прийом громадян, під час якого надав мешканцям Сарненського району консультації та роз’яснення.