назад

Шосткинський місцевий центр продовжує налагоджувати тісну співпрацю з громадськими організаціями

            151005 212 жовтня 2015 року року за ініціативи Шосткинського місцевого центру з надання БВПД було підписано меморандум про співпрацю з громадською організацією «Майдан Шостка».

Як повідомив керівник організації Олександр Бутівченко, основними завданнями громадської організації «Майдан Шостка» є: пропаганда цінностей правової держави, громадянського суспільства та місцевого самоврядування, шляхів та методів їх досягнення; збір та поширення інформації та співпраця з юристами, економістами, громадськими діячами, органами влади та органами місцевого самоврядування та іншими інститутами громадянського суспільства для вироблення механізмів вирішення проблем реалізації прав та обов’язків регіону; надання правових консультацій громадянам, які відстоюють свої права та інтереси.

У ході зустрічі, сторони обговорили ряд питань, пов’язаних з наданням правової допомоги різним верствам населення та визначили конкретні напрямки подальшої співпраці, розповіли про успіхи та проблеми, що виникають під час роботи. Окрему увагу сторони зосередили на реалізації спільних проектів в рамках надання безоплатної правової допомоги. По завершенню знайомство та подальше співробітництво було закріплено підписанням М         еморандуму про співпрацю.