назад

Початок весни був активним на меморандуми. Рік війни дався в знаки у рамках співпраці з Громадськими організаціями, проте Запорізький місцевий центр продовжує налагоджувати роботу з партнерами в Запоріжжі. 

Благодійний фонд «Посмішка» здійснює допомогу у випадках, якщо дитина або родина з дитиною опинились у складному становищі та потребують комплексного доступу до консультацій, необхідних послуг та ресурсів, кейс-менеджерів. 

Допомога дітям один з пріоритетів системи правової допомоги. Через війну багато сімей з дітьми опинились в скрутному стані. 

Саме для досягнення цієї мети, плідної співпраці у напрямку вирішенні соціальних та правових питань, психологічної допомоги та працевлаштуванні, був підписаний Меморандум між Запорізьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Благодійним фондом «Посмішка» 

Наші партнери мають гарячу лінія для звернення за соціальною допомогою дітям у Запоріжжі 080504686509 

Проте це не ще не все. 

“Чим більше партнерів, тим більш ефективна в нашому місті організація надання послуг мешканцям, зокрема безоплатної правової допомоги”, – каже директор Запорізького місцевого центру правової допомоги Ольга Бородіна. 

Цінність наших партнерів в тому, що їх не просто цікавить оформлення співпраці і фактичне підписання меморандуму, вони готові до активної реалізації всіх напрямків діяльності з центром вже на етапі підписання Меморандуму. 

БО “Всеукраїнський благодійний фонд “ДІЄВІ” допомагають військовим, людям, які постраждали через обстріли та навіть нашим хвостатим друзям. 

Запорізький центр дякує БО “Всеукраїнський благодійний фонд “ДІЄВІ” і особисто Сергію Семенченко за банери БПД і за готовність втілювати в життя спільні амбітні плани заради надання допомоги та якісних послуг громадянам Запоріжжя.